Badrumsinredning

Letar du badrumsinredning? Hos Oves Golv i Falkenberg finner du ett brett soriment av produkter till badrummet.

Badrumsinredning

Ditt badrum är en central plats i hemmet och därför är det viktigt med rätt badrumsinredning för att du ska trivas. Hos Oves Golv i Falkenberg finner du ett brett sortiment av produkter till badrummet. Ett genomtänkt badrum ger ett trevligt helhetsintryck där varje detalj har betydelse för inredningen. När du ska renovera badrummet är det viktigt att fundera över din personliga stil, förvaringsutrymmen och övriga funktioner som du önskar. Låt oss inspirera dig och ge tips på badrumsinredning som ger ditt badrum en helt ny karaktär!

Smakfull badrumsinredning i Falkenberg

Badrumsinredning är inte bara praktiska produkter för förvaring och ordning, utan det är även en viktig inredningsdetalj. Hos oss finner du trendig inredning till badrum från kända tillverkare. Varför inte kombinera olika typer av skåp, speglar och handfat för att ge badrummet en helt personlig känsla. Vilken känsla vill du förmedla i ditt badrum? Kontakta våra experter och få tips på hur du kan förvandla ditt badrum.

Låt din dröm gå i uppfyllelse

Drömmer du om ett badrum med helt unika karaktärer? Kom in till vår butik i Falkenberg och få tips och inspiration på hur du kan förändra ditt badrum. Genom att med stor omsorg välja rätt inredningsdetaljer, form och färg kan ditt badrum få ett helhetslyft! Vi har ett stort utbud tillbehör till badrum såsom: badkar, blandare, och takduschar med mera. Hitta din personliga badrumsinredning hos Oves Golv i Falkenberg!

Oves Golv – Din badrumsexpert

Vi har gedigen erfarenhet av badrumsinredning och vet vad som passar för både små och stora badrumsutrymmen. Vi har hjälp många privat- och företagskunder med badrumsinredning i Falkenberg med omnejd. Oavsett om du ska renovera, reparera eller bygga om står vi redo för att hjälpa dig!

Kontaktuppgifter

OVES GOLV I FALKENBERG AB

Adress:Falkåsvägen 2
311 32 Falkenberg

Telefon: 0346-139 82
Epost: info @ ovesgolv.se

Kontakta oss

Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig? Välkommen att kontakta oss för personlig rådgivning eller en kostnadsfri offert. 

Falkåsvägen 2
311 32 Falkenberg

0346 - 139 82

info@ovesgolv.se

Lämna ett meddelande

13 + 15 =