Heltäckningsmatta

Heltäckningsmatta – Falkenberg

Vad vi inte vet om en heltäckningsmatta är inte värt att veta. Hos oss på Oves Golv i Falkenberg kan du med andra ord vara säker på att du tillhandahåller rätt heltäckningsmatta helt utefter dina önskemål. Våra golvläggare har över generationer rullat ut mängder av mattrullar i olika varianter.

Slitstarka mattor

Utefter dina behov och dina önskemål ser vi till att plocka fram rätt heltäckningsmatta för dig. Med ett brett utbud av slitstarka mattor kan du välja och vraka mellan mängder av olika textiler, storlekar, färger och märken. Hos oss köper du garanterat mattor av hög kvalité.

Många fördelar med en heltäckningsmatta

Fördelarna med att lägga en heltäckningsmatta i ett rum är väldigt många. Först och främst så passar de nästan överallt och blir allt vanligare i våra hem. Det är ett enkelt sätt att skapa en mer ombonad och mysig känsla samtidigt som golvet blir mjukt och varmt. Beroende på valt material och utseende kan du också skapa en väldigt elegant och lyxig känsla i nästan vilket rum som helst. Olika trendiga mönster, ljusa eller mörka färger kan på olika sätt bidra till ny härlig atmosfär i rummet.

Falkenbergs största utbud av heltäckningsmatta för offentlig och privat miljö?

Är du på jakt efter en snygg och slitstark heltäckningsmatta borde vi på Oves Golv i Falkenberg vara ditt givna förstahandsval. Hos oss hittar du de perfekta helhetslösningarna. Vi hjälper dig med såväl val av matta som leverans och inläggningsservice. Tveka inte att höra av dig till oss redan idag. Vi bidrar gärna till att du som fastighetsägare, privatperson, företag och kommersiellt verksam får en lugnare, härligare och mer ombonad inomhusatmosfär.

Kontaktuppgifter

OVES GOLV I FALKENBERG AB

Adress:Falkåsvägen 2
311 32 Falkenberg

Telefon: 0346-139 82
Epost: info @ ovesgolv.se

Kontakta oss

Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig? Välkommen att kontakta oss för personlig rådgivning eller en kostnadsfri offert. 

Falkåsvägen 2
311 32 Falkenberg

0346 - 139 82

info@ovesgolv.se

Lämna ett meddelande

4 + 5 =