Kakel & Klinkers

I butiken finns det mesta inom golv, kakel, klinker m.m. Vi har även ett stort utbud tillbehör till badrum såsom: badkar, blandare, takduschar, badrumsmöbler, accesoarer, kemprodukter m.m.

 

Kakel och klinkers

Vill du få ett rum att kännas större, eller åstadkomma en mysigare känsla med en mörkare kulör på kakel och klinkers. Hos oss hittar du ett brett sortiment och massor av inspiration till badrummet, hallen, köket och uteplatsen. Tillsammans kommer vi fatta många kloka beslut som främjar dig och dina specifika önskningar. Oavsett om du ska renovera, reparera eller bygga om står vi alltid redo för att hjälpa dig!

Brett utbud av kakel och klinkers i Falkenberg

Beroende på vilken känsla du vill skapa i rummet finns det en rad olika kakel och klinkers att välja mellan. Behöver du inspiration eller råd kring olika material och vilket kakel du ska välja? Kom in till vår butik och prata med våra experter! Vi är måna om att du ska hitta en personlig stil som du ska trivas med.

Högsta kvalitet i minsta detalj

För oss är det viktigt att ditt kakel eller klinkers är slitstark och kommer att hålla i många år framöver. Vill du köpa kakel och klinkers som är hållbart och håller en hög prestanda? Känn dig trygg med att vi endast erbjuder kvalitetsprodukter och är mycket nog när vi väljer vårt sortiment.

Trygga helhetslösningar

När du arbetar med oss ser vi till att hålla i hela projektet från val av kakel och klinkers till att allt är färdigt. Luta dig tillbaka och fokusera på annat medan vi gör grovjobbet! Det är viktigt för oss är att du känner dig nöjd, vi utgår alltid från dina önskemål och specifika behov. Vi har hjälp många privat- och företagskunder i Falkenberg o Halland med kakel och klinkers.

Varmt välkommen att inspireras!

Det bästa tipset är att komma in till vår butik för att titta, känna och inspireras. Prata gärna med våra experten om vad som passar bäst till just ditt badrum! Vi vill ju att du ska trivas med ditt val av kakel och klinkers! Varmt välkommen att kontakta oss för personlig rådgivning och offert.

Kontaktuppgifter

OVES GOLV I FALKENBERG AB

Adress:Falkåsvägen 2
311 32 Falkenberg

Telefon: 0346-139 82
Epost: info @ ovesgolv.se

Kontakta oss

Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig? Välkommen att kontakta oss för personlig rådgivning eller en kostnadsfri offert. 

Falkåsvägen 2
311 32 Falkenberg

0346 - 139 82

info@ovesgolv.se

Lämna ett meddelande

14 + 13 =