Laminatgolv

Hos oss på Oves Golv i Falkenberg hittar du ett brett sortiment av snygga högkvalitativa laminatgolv. Just laminat är ett väldigt klokt val för dig som vill ha ett golv som är lättskött, starkt och tåligt. Kika in hos oss i butiken i Falkenberg så kan vi tillsammans i lugn och ro orientera oss bland alla olika mönster och färger i vårt sortiment av laminatgolv.

Expertråd av erfaren och sakkunnig personal

Mycket att välja på och viktiga beslut att ta. Golvet är trots allt ett av de viktigaste valen du ska göra inför till exempel en badrumsrenovering. Ta därför tillfället i akt och ta hjälp av vår erfarna och kunniga personal. Med viktiga tips och råd kommer vår personal förhoppningsvis göra ditt val av laminatgolv betydligt mycket enklare.

Ett kvalitetsgolv med lång livslängd

Laminatgolv påminner utseendemässigt många gånger om ett trägolv, det finns även varianter som efterliknar stengolv och klinker. Det består allt som oftast av tre olika lager där det översta lagret består av en skyddande plastfilm, vilket gör att det tål både spill och vatten utan att förstöras. Ett laminatgolv från oss på Oves Golv i Falkenberg är ett kvalitetsgolv av rang och ska hålla pall för dig i minst 25-30 år framöver, eller till och med en hel livslängd om det sköts ordentligt.

Smakfullt och modernt sortiment

Inredningstrenderna fungerar precis som alla andra trender, de kommer och går. Vi tycker det är superroligt att följa alla trender och fräscha upp vårt sortiment därefter. Det du däremot bör ha i åtanke när du köper ett laminatgolv är att det är ett golv som håller i många år vilket gör att du bör välja en variant som känns tidlös och som du inte tröttnar på. Mönstret på ett golv kan göra stor skillnad och ge ett rum en helt annan känsla. Tänk därför igenom ditt val noggrant.

Installation och inläggning av laminatgolv i Falkenberg och Varberg

Ta gärna till vår hjälp även vid installation och låt vara golvläggare göra jobbet. Genom en professionell inläggning är du garanterad ett tätt och hållbart laminatgolv i din fastighet i Falkenberg och Varberg med omnejd.

 

Kontaktuppgifter

OVES GOLV I FALKENBERG AB

Adress:Falkåsvägen 2
311 32 Falkenberg

Telefon: 0346-139 82
Epost: info @ ovesgolv.se

Kontakta oss

Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig? Välkommen att kontakta oss för personlig rådgivning eller en kostnadsfri offert. 

Falkåsvägen 2
311 32 Falkenberg

0346 - 139 82

info@ovesgolv.se

Lämna ett meddelande

6 + 5 =