Parkettgolv

Oves Golv är din specialist på parkettgolv i Falkenberg. Idag lägger vi alla varianter av golv med garanti. Kom in till oss och låt oss vägleda dig i vår djungel av olika golvvarianter. Vi gör allt för att det ska passa dina kommande projekt och drömmar. Hos oss köper du högkvalitativa parkettgolv och har dessutom tillgång till kompetenta golvläggare.

Ett prisvärt och hållbart golv

I butiken i Falkenberg får vår personal ofta frågan om det går att renovera ett parkettgolv. Svaret är enkelt. Är det en massiv variant går det alldeles utmärkt att renovera och slipa. Det är ett klokt beslut att köpa ett kvalitativt parkettgolv både för plånbokens och miljöns skull, då det har en väldigt lång livslängd. Något som är bra att ha i åtanke är att man i längden alltid tjänar på att köpa ett lite dyrare golv.  En av anledningarna är att de brukar ha en större slipmån än de billigare varianterna som inte går att slipa och snygga till.

Enligt ditt tycke och din smak!

Ett lyxigt parkettgolv har en förmåga att höja upplevelsen i vilket rum som helst. Det skapar en lyxig och elegant känsla och är dessutom väldigt lättskött. I vårt breda sortiment av golv hittar du parkettgolv som ger dig både ett levande, naturligt, mjukt och lyxigt intryck. Med andra ord hittar du garanterat ett golv till samtliga rum, helt efter ditt tycke och din smak.

Högkvalitativa parkettgolv för dig i Falkenberg

Efter många år inom golvbranschen kan vi säga att vi är stolta över den kunskap och erfarenhet vi skaffat oss. Genom att ständigt vara nyfikna och lyhörda, samt sträva efter utveckling, våga testa på nya produkter och metoder är ett av våra mål att ständigt ligga i framkant. Låt oss på Oves Golv i Falkenberg hjälpa dig med att förse dig med rätt golvprodukter och klä ditt hem med det parkettgolv du alltid drömt om.

Kontaktuppgifter

OVES GOLV I FALKENBERG AB

Adress:Falkåsvägen 2
311 32 Falkenberg

Telefon: 0346-139 82
Epost: info @ ovesgolv.se

Kontakta oss

Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig? Välkommen att kontakta oss för personlig rådgivning eller en kostnadsfri offert. 

Falkåsvägen 2
311 32 Falkenberg

0346 - 139 82

info@ovesgolv.se

Lämna ett meddelande

11 + 4 =