Telefon: 0346-139 82 info@ovesgolv.se
Välj en sida

Sortiment

I butiken finns det mesta inom golv, kakel, klinker m.m. Vi har även ett stort utbud tillbehör till badrum såsom: badkar, blandare, takduschar, badrumsmöbler, accesoarer, kemprodukter m.m.

Kakel & Klinkers

 

Söker du trendiga kakel och klinkers till badrummet, köket eller kanske hallen?

Våtrumsmattor

 

Det spelar ingen roll hur snyggt ett badrum är om det inte är tätt.Väggmattan monteras horisontellt o sveps runt rummet okompletteras med en matchande bård upp till taket.Det innebär att man för ett säkrare badrum.

Trägolv

 

När du använder ditt trägolv sliter du inte på själva trät, utan på ytans behandling. Det finns lackade, hårdvaxoljade o oljade golv. Det finns också olika yteffekter som borstning, sågmärken, Rustika knaggar mm. Allt för ens egna smak o känsla..

Vinylgolv med klick

Slitstarka golv med en  tyst o behaglig gångkänsla
Ftalatfria o lättlagda,
Trä o stenmönster

LAMINAT

Laminat är inte längre golvet du väljer för att kompromissa mellanFunktion, smak o design. Det är ett slitstarkt golv med fantastisk funktion för den som samtidigt eftersträvar vacker trä eller stenkänsla. Det är dessutom oerhört lättskött o lätt att lägga.

Vinylgolv

Slitstarkt, lättskött o gränslösa möjligheter med egen design. Färg, form,storlek, klassiskt eller trendigt, allt efter eget tycke o smak.

Badrumsinredning

 

Letar du badrumsinredning? Hos Oves Golv i Falkenberg finner du ett brett soriment av produkter till badrummet.

Heltäckningsmatta

Gör att ljudet dämpas o det blir tystare i rummet. Det skapar också en mjuk o ombonad känsla
Man kan även göra avpassade o runda mattor med sydd kant.

Kontakta oss

Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig? Välkommen att kontakta oss för personlig rådgivning eller en kostnadsfri offert. 

Falkåsvägen 2
311 32 Falkenberg

0346 - 139 82

info@ovesgolv.se

Lämna ett meddelande