Sortiment

I butiken finns det mesta inom golv, kakel, klinker m.m. Vi har även ett stort utbud tillbehör till badrum såsom: badkar, blandare, takduschar, badrumsmöbler, accessoarer, kemprodukter m.m.

Kakel & Klinkers

Söker du trendiga kakel och klinkers till badrummet, köket eller kanske hallen?

Våtrumsmattor

 

Det spelar ingen roll hur snyggt ett badrum är om det inte är tätt. Väggmattan monteras horisontellt o sveps runt rummet och kompletteras med en matchande bård upp till taket. Det innebär att man får ett säkrare badrum.

Trägolv

 
När du använder ditt trägolv sliter du inte på själva trät,  utan på ytans behandling. Det finns lackade, hårdvaxoljade och oljade golv. Det finns också olika yteffekter som borstning, sågmärken, rustika knaggar mm. Allt för ens egna smak o känsla.

Vinylgolv med klick

 

Slitstarka golv med en  tyst o behaglig gångkänsla
Ftalatfria och lättlagda.
Trä o stenmönster

LAMINAT

 
Laminat är inte längre golvet du väljer för att kompromissa mellan funktion, smak och design. Det är ett slitstarkt golv med fantastisk funktion för den som samtidigt eftersträvar vacker trä eller stenkänsla. Det är dessutom oerhört lättskött o lätt att lägga.

Vinylgolv

 
Slitstarkt, lättskött och gränslösa möjligheter med egen design. Färg, form, storlek, klassiskt eller trendigt, allt efter eget tycke och smak.

Badrumsinredning

 
Letar du badrumsinredning? Hos Oves Golv i Falkenberg finner du ett brett soriment av produkter till badrummet.

Heltäckningsmatta

 
Gör att ljudet dämpas o det blir tystare i rummet. Det skapar också en mjuk o ombonad känsla
Man kan även göra avpassade o runda mattor med sydd kant.

Kontakta oss

Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig? Välkommen att kontakta oss för personlig rådgivning eller en kostnadsfri offert. 

Falkåsvägen 2
311 32 Falkenberg

0346 - 139 82

info@ovesgolv.se

Lämna ett meddelande

9 + 6 =