Trägolv

Ett trägolv är ett golv med många bra egenskaper. Dessutom får golvet en ännu snyggare karaktär med åren som går. Är du på jakt efter en professionell golvläggare i närområdena av Falkenberg  som kan allt om trägolv? Oves Golv besitter lång gedigen erfarenhet av både golv, golvläggning och reparationer. Med energi och ett brett engagemang ser vi till att leverera ett perfekt resultat.

I vårt kvalitetssortiment

Med kanske det största sortimentet av trägolv i Falkenberg  är vi säkra på att vi har någonting som passar alla smaker. Oavsett vilken stil, smak eller karaktär du är ute efter så ser vi till att uppfylla dina önskemål. Genom att lägga ett lyxigt golv kan du välja precis hur du vill att rummet ska upplevas. Välj och vraka i vårt sortiment, du väljer om det ska upplevas modernt, ombonat, avslappnat, lyxigt eller klassiskt. Vi erbjuder möjligheter i vårt fantastiska sortiment.

Behöver du hjälp att få ditt trägolv på plats i Falkenberg med omnejd?

Efter många år inom branschen har vi tillhandahållit de flesta varianterna av golv. Våra golvläggare vet därför precis hur man på mest effektiva och mest hållbara sätt utför en golvläggning. Ett golv kan vara utformat på många olika sätt, vissa krångligare än andra vilket kräver både påfrestningar på kroppen och tålamodet. Låt istället oss sköta den biten.

Prisvärda golvalternativ

När du väl valt vilket trägolv du ska ha, hjälper vi gärna dig med kvarstående arbete också. Med en känsla för service och kvalité ser vi till att alltid hålla oss till förbestämd budget  och utsatt tid. Att anlita golvläggare från Oves Golv är perfekt för dig som vill ha ett felfritt och kvalitativt resultat till en förmånlig peng.

Allt inom trägolv och lite till – i Falkenberg

Att lägga trägolv är ett detaljerat arbete som kräver både noggrannhet och kunskap. Tveka därför inte att titta in till oss i vår butik i Falkenberg när du är på jakt efter nytt trägolv. Vi hjälper dig gärna igenom vårt sortiment och hjälper dig att få ditt nya golv på plats.

 

Kontaktuppgifter

OVES GOLV I FALKENBERG AB

Adress:Falkåsvägen 2
311 32 Falkenberg

Telefon: 0346-139 82
Epost: info @ ovesgolv.se

Kontakta oss

Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig? Välkommen att kontakta oss för personlig rådgivning eller en kostnadsfri offert. 

Falkåsvägen 2
311 32 Falkenberg

0346 - 139 82

info@ovesgolv.se

Lämna ett meddelande

6 + 6 =