Junckers

Samarbetspartner

Junckers Industrier A/S är Europas ledande tillverkare av massiva trägolv för sport, bostäder och arbetsplatser.

Vi är samtidigt den enda golvtillverkaren på marknaden som kan erbjuda ett väl avstämt sortiment av egna trävårdsprodukter för regelbundet underhåll samt renovering av trägolv. Junckers kan alltid leverera en totallösning oavsett typ av uppdrag.

Vi lägger dessutom stor vikt vid att man med Junckers som professionell partner alltid säkerställer korrekt teknisk service före, under och efter genomförandet av ett projekt. Vår erfarenhet är att detta ger högsta möjliga kvalitet.

Alla våra trägolv och trävårdsprodukter tillverkas i Danmark och har därför utvecklats med stabila danska hantverksmässiga traditioner i grunden.

Eftersom produkterna framställs lokalt har vi möjlighet att fokusera på önskemål från individuella kunder. Vår rådgivning och vägledning kommer från yrkespersoner som arbetar nära den dagliga produktionen och har hög kompetens.

Junckers finns representerat i över 30 länder via 7 dotterbolag och ett nätverk av återförsäljare och representanter. Exporten utgör två tredjedelar av den totala omsättningen och produkterna säljs i över 45 länder i hela världen.

Kontakta oss

Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig? Välkommen att kontakta oss för personlig rådgivning eller en kostnadsfri offert. 

Falkåsvägen 2
311 32 Falkenberg

0346 - 139 82

info@ovesgolv.se

Lämna ett meddelande

1 + 1 =