Macro

Samarbetspartner

Historien om Macro började 1985 då Sven Cliff fick en idé och startade Macro i Laholm. Efterfrågan ökade snabbt och produktionen utvecklades. Än idag sker tillverkningen i Laholm.

Macros ledord är hög kvalitet, lätt montering, god service och trendriktig design med bästa funktion. Det är även viktigt att vara närproducerade och värna om miljön. Sortimentet är brett och går att kombinera på oändliga sätt för att tillgodose kundens önskemål. Med en leveranstid på tre dagar är Macro bland de snabbaste i branschen. Framåt satsas det på fortsatt utveckling både vad gäller funktion, teknik och design. Genom att vara med ute i verkligheten, besöka mässor och ha god kontakt med både kunder och återförsäljare för vi utvecklingen framåt och skapar produkter som håller år efter år. Skagen, vår stora succé-dusch, introducerades 2003 och har sedan dess varit en storfavorit hos våra kunder som finns i hela Norden samt i Schweiz.

Kontakta oss

Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig? Välkommen att kontakta oss för personlig rådgivning eller en kostnadsfri offert. 

Falkåsvägen 2
311 32 Falkenberg

0346 - 139 82

info@ovesgolv.se

Lämna ett meddelande

8 + 3 =