Våtrumsmatta

Ett viktigt val inför din badrumsrenovering

Valet av golv i ditt badrum är ett av de viktigaste valen du behöver göra vid en badrumsrenovering. Just golvet är utan tvekan det mest känsliga området i ett badrum och det är många gånger därinne som fuktskador i olika hushåll uppstår. Med en vällagd våtrumsmatta har du ett garanterat skydd mot vatten och fukt eftersom det fungerar som en fuktspärr. Vilken våtrumsmatta du än väljer hos oss på Oves Golv i Falkenberg så ser vi till att du får ett säkert och stilrent golv, som håller dig borta från tråkiga fuktskador.

Smakfullt och prisvärt golvalternativ

Förr klassades en våtrumsmatta endast som ett budgetalternativ, idag är det däremot annorlunda! Både dess material och stil är av betydligt högre kvalitet och finns i mängder av olika härliga mönster, färger och strukturer. Allt fler har fått upp ögonen för den stryktåliga mattan och insett både de estetiska och praktiska fördelarna. En våtrumsmatta är dock fortfarande billigare än vad till exempel kakel och klinkers är, sett till både material- och arbetskostnad.

Perfekta valet i badrummet

När man lägger in en våtrumsmatta i ett badrum krävs inte lika mycket underarbete som ett golv av kakel- eller klinkerplattor hade gjort. En våtrumsmatta fungerar nämligen som en fuktspärr i sig själv och har under åren som gått utvecklats och blivit än mer motståndskraftig och slitstark än tidigare. Med andra ord är det ett perfekt val för dig som vill ha ett praktiskt och tåligt golv i badrummet.

Låt vår personal lägga din våtrumsmatta i Falkenberg med omnejd

När du väl valt vilken typ av våtrumsmatta du ska ha i ditt badrum är det ytterst viktigt att få det tätt överallt. Ta därför till professionell hjälp från början och låt våra behöriga golvläggare på Oves Golv se till att jobbet blir fackmannamässigt korrekt utfört.

Kontaktuppgifter

OVES GOLV I FALKENBERG AB

Adress:Falkåsvägen 2
311 32 Falkenberg

Telefon: 0346-139 82
Epost: info @ ovesgolv.se

Kontakta oss

Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig? Välkommen att kontakta oss för personlig rådgivning eller en kostnadsfri offert. 

Falkåsvägen 2
311 32 Falkenberg

0346 - 139 82

info@ovesgolv.se

Lämna ett meddelande

12 + 2 =