Vinylgolv - Falkenberg

Letar du efter ett golv som är lätt att sköta och definitivt tål att slitas på? I sådana fall skulle vi varmt rekommendera ett vinylgolv. Hos oss på Oves Golv i Falkenberg hittar du mängder av vinylgolv i olika mönster, färger och uttryck. Allt för att du ska kunna skapa din egen härliga hemkänsla, utefter din personliga smak. Låt vår erfarna personal lotsa dig igenom vårt högkvalitativa golvsortiment.

Lättskött och vattentätt

Det finns mängder av fördelar med att välja ett vinylgolv oavsett om det är tänkt till din torparstuga i Falkenberg eller ett året runt hem. Först och främst är golvet väldigt lätt att sköta och städa av, det är helt vattentätt, perfekt lämpat för ett kök exempelvis. Golvet är väldigt mjukt att gå på och helt utan skarvar vilket även gör det lätt att möblera på.

En slitstark golvvariant

Ska man lägga ett golv som tål att slitas på år ut och år in, är vinylgolv definitivt ett givet val. Tänk bara på vad du ställer på ditt golv och hur. I en plastmöbel finns det till exempel en mjukgörare som efter lång tid på samma ställe kan trycka sig nedåt i golvet och bilda en missfärgning i ytan. Vårt tips är därför att möblera om och flytta dina möbler lite då och då för ett snyggt och hållbart resultat.

Kostnadseffektiv lösning med lång livslängd

Hos oss i Falkenberg köper du vinylpris till ett riktigt schysst pris. Snygga, praktiska och tåliga golv som dessutom är lagningsbara. Det gör att ditt golv blir än mer prisvärt då det förlänger livslängden med många år.

Oves Golv i Falkenberg – allt inom vinylgolv

Efter många år inom branschen har vi både erfarenheten och kunskapen som krävs för att förse dig med rätt typ av golv. Vi hjälper gärna dig att hitta rätt i vår djungel av vinylgolv så att du äntligen får bo in dig i den härliga och genuina känslan du alltid drömt om.

Kontaktuppgifter

OVES GOLV I FALKENBERG AB

Adress:Falkåsvägen 2
311 32 Falkenberg

Telefon: 0346-139 82
Epost: info @ ovesgolv.se

Kontakta oss

Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig? Välkommen att kontakta oss för personlig rådgivning eller en kostnadsfri offert. 

Falkåsvägen 2
311 32 Falkenberg

0346 - 139 82

info@ovesgolv.se

Lämna ett meddelande

5 + 15 =